In 2024 bouwen we weer!!

Wie zijn wij?

Buren Binnenpad is vooral een hele gezellige bouwgroep, die als sinds 1993 bouwt! In januari komen we vaak al bij elkaar (nieuwjaarsborrel) bij onze hoofdponsor Grandcafé Fanfare om te brainstormen over het onderwerp. Onder het genot van ontstaan wilde ideeën, bijzondere onderwerpen en prachtige ontwerpen. En die avond wordt dan ook vaak onze gondel geboren! 

Hoogtepunten

Buren Binnenpad heeft heel wat mooie prijzen in ontvangst mogen nemen, waarbij de derde en vierde plaats favoriet werd in de loop der jaren. Maar ook voltreffers!!

2015
In 2015 mochten wij de felbegeerde wisseltrofee in ontvangst nemen met de gondel ‘De Baggerkoning’. Een kroon op onze ideeën én werk!

2022

In 2022 behaalden we de 3e plaats met onze steampunkpunter en mochten we de Bouwersprijs in ontvangst nemen! Met maar liefst 25 punten waren we overtuigend winnaar (maximum aantal punten te winnen 27) van deze prachtige beker.

2023
Wat een feest; de eerste prijs met Jules Verne! Met maar liefst 222 punten bleven wij de concurrentie ver voor!

De groep bestaat uit zo’n tien bouwers en starten in mei om ons vlot weer representabel te maken. Wekelijks komen we bij elkaar  en wordt er veel geboomd en bijgeschaafd om uiteindelijk tot een resultaat te komen, waar we allemaal blij mee zijn. Het blijft natuurlijk geven en nemen. 
 
De bouwers zijn van diverse pluimage; zo beschikken we over een timmerman, een electriciën, een financiële man, leiders, creatieve geesten, handige jongens maar vooral harde werkers. Er loopt zelfs een art director rond! Gezelligheid voert de boventoon bij Buren Binnenpad, dus een glaasje op zijn tijd hoort er zeker bij ons bij. Ook heeft het gondelbouwen de saamhorigheid in onze buurt zeker versterkt. Daarnaast blijf je ook een beetje bij met de dorpsroddels.   
 
Naast onze hoofdsponsor – Grandcafé Fanfare – kennen we vele sponsoren van groot tot klein. Wij lobbyen elk jaar in onze buurt of buren een bijdrage willen doneren aan onze gondel. Zo halen we elk jaar een prachtig bedrag op, die we in zijn geheel investeren in de gondel van dat jaar. Langs deze weg willen we dan ook al onze sponsoren bedanken voor hun jaarlijkse giften! 
 
Gondelbouwen is voor ons een prachtige traditie, die wij heel graag in ere willen houden met onze buurt. Wie mee wil bouwen, kan aanschuiven. Wie een kijkje wil komen nemen, is altijd welkom! Dus als je zin hebt, schiet 1 van ons aan! 
 

Wij bouwen gondel! 

Roel Jacco Kiejan Huug Ron Fred Marjolijn Karsten Wicher Jeannie Erna Maureen & Gerrie

.. en heel veel andere helpende handen

Groeten van Buren Binnenpad (kerk tot langesteeg)